Menu Home
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.

Kullanıcılar Facebook Messenger Day’den şikayetçi

WhatsApp ve Facebook Messenger’a eklenen hikayeler özelliğinin birebir Snapchat’ten alınması kullanıcılarından büyük tepki görmüştü. Bunun yanında Snapchat vari “Durumlar” özelliğini getirerek klasik durum kısmını kaldıran WhatsApp, gelen tepkiler sonucunda eski durum özelliğini geri getirmişti.

Gelen yeni özelliğin ardından bu durumdan bir hayli şikayetçi olan bazı kullanıcılar, Facebook’un farklı bir uygulamaymış gibi davrandığını ve bunun da insanların kitleler halinde uzaklaşmasına neden olacağını savunuyor. Twitter üzerinden tepkilerini belli eden bazı kullanıcılar ise Facebook’un müthiş bir mesajlaşma uygulamasından ne olduğu belirsiz bir saçmalığa dönüştüğünü veya Facebook Messenger Day’in yapmaya çalıştığını zaten Snapchat’in yaptığını söylüyor.

Categories: Facebook

admin

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir