Author Topic: Mobil onay ve hesap doğrulama - Avrupasimkart.com  (Read 1052 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2654
    • View Profile
Mobil onay ve hesap doğrulama - Avrupasimkart.com
« on: January 07, 2018, 03:58:26 PM »
Web Site İsmi : Avrupasimkart.com

Site Başlığı : Mobil onay ve hesap doğrulama - Avrupasimkart.com

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Kasım 2017

Site Tanıtımı : Avrupasimkart.com adı altında yayın hayatını büyük bir başarıyla sürdüren internet sitesine hoş geldiniz. Site aracılığı ile mobil onay ve hesap doğrulama işlemleri için sim kartlar satın alabilirsiniz.

Günümüzde mobil onayı olmazsa olmaz bir ihtiyaç. Bu ihtiyacınızı karşılamak adına, avrupasimkart.com platformuna girmenizi tavsiye ediyoruz. Sitede sizlere en avantajlı fiyatlarla sim kartlar takdim edilir.

Sim kart siparişlerinizi avrupasimkart.com vasıtasıyla, en hızlı şekilde iletebileceksiniz. Sitedeki sipariş formu üzerinden 1000 adede kadar sim kart sipariş edebilirsiniz.

Hesap doğrulama denildiği zaman ilk akla gelen sitelerden olan avrupasimkart, müşterilerine Roaming sistemi ile çalışan gerçek hatlar sunar. Burada asla ikinci el ya da bir başkası adına kayıtlı hatlar ile karşı karşıya kalmazsınız. Siteden sipariş edeceğiniz tüm hatlar tamamen sıfırdır.

İleteceğiniz 100 adet siparişte, 5 sim kart tarafınıza hediye edilir. Sipariş miktarınız arttıkça hediyeleriniz de katlanır.

Mobil onay imkanı sunan sim kartlar ile ilgili daha detaylı bilgilere, avrupasimkart.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Herkese şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.