Author Topic: Beylikdüzü spor salonu  (Read 1108 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2655
    • View Profile
Beylikdüzü spor salonu
« on: May 12, 2017, 04:19:34 PM »
Site Adı : Beykentbeylikduzusporsalonu.com

Site Konusu : Beylikdüzü spor salonu

Site Açılış Tarihi : Mart 2017

Site Tanıtım Mesajı : Beylikdüzü içerisinde kaliteli bir spor salonu arıyorsanız, hiç vakit kaybetmeden Leo spor salonuna kayıt olunuz. Burada sizleri birbirinden deneyimli eğitmenler ve son derece modern spor aletleri bir arada bekliyor olacaktır.

Beylikdüzü spor salonu için üç temel üyelik paketi bulunmaktadır. Bu paketler sırasıyla: Genç üyelik paketi, silver üyelik paketi ve gold üyelik paketi şeklindedir. Beykentbeylikduzusporsalonu.com isimli web adresine giriş yaparak, buradan tüm bu üyelik paketleri ile ilgili bilgi toplayabileceksiniz. İhtiyacınız olan paketi seçerek, spor salonuna kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Beykent spor salonu üzerinden pilates, zayıflama, sıkılaşma, kilo alma, vücut geliştirme, kick box ve daha pek çok hizmeti satın almanız mümkün olabilecektir.

Fazla kilolarınızdan bir an evvel kurtulmayı planlıyorsanız, kaslarınızı geliştirmek istiyorsanız, kick box öğrenme hayaliniz var ise Leo spor salonuna mutlaka başvurunuz. Burada bayanlar için step-aerobik, zumba fitness gibi aktiviteler de yapılmaktadır.

Adres: Adnan Kahveci Mahallesi Sayaca Caddesi Ekol Center AVM NO: 55 Beykent Beylikdüzü - İstanbul
Telefon: 0542 782 82 17