Author Topic: İş sağlığı ve iş güvenliği hizmetleri - Acar Osgb  (Read 1409 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2655
    • View Profile
İş sağlığı ve iş güvenliği hizmetleri - Acar Osgb

Acar Osgb, müşterilerine gerek iş sağlığı, gerekse de iş güvenliği alanında çok sayıda kıymetli hizmet sunmaktadır. Bu firmaya başvurarak, siz de işletmeniz için çok hayati hizmetler satın alabilirsiniz.

https://www.acarosgb.com.tr isimli web adresi, ACAR Çevre Sağlık Güvenlik A.Ş.’nin resmi internet sitesidir. Bu siteye giriş yaptığınız takdirde, hem Acar Osgb firmasını daha yakından tanıyabilecek, hem de ortak sağlık ve güvenlik birimi konularıyla ilgili önemli bilgiler edinebileceksiniz.

Osgb firmaları ile çalışanlar; olağanüstü durumlarda tahliye ve kurtarma, periyodik sağlık taraması, yangın eğitimi, patlamadan korunma, çevre danışmanlığı gibi hizmetlerden en iyi şekilde yararlanabilecektir. Acar Osgb, tüm bu saydığımız hizmetleri, sektöründe 12 yıllık bilgi birikimiyle müşterilerine sunar. Acar Osgb’den hizmet alanlar, işyerlerinin çalışma koşullarını en sağlıklı hale getirebilir. Çalışanlarınızın sağlıklı bir ortamda işlerini yapması ve olası iş kazalarının önüne geçmek için, Acar Osgb gibi başarılı firmalardan destek almak şarttır.

Telefon numarası: 0212 211 55 05
Web site ismi: Acarosgb.com.tr