Author Topic: İngilizce çeviri hizmeti - Turerceviri.com  (Read 1207 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2654
    • View Profile
İngilizce çeviri hizmeti - Turerceviri.com
« on: May 01, 2017, 05:34:13 PM »
Web site adı : Turerceviri.com

Sitenin başlığı : İngilizce çeviri hizmeti - Turerceviri.com

Sitenin kayıt edildiği ay ve yıl : Aralık 2004

Firma adresi : Tuna Mahallesi 1690 Sokak No:5 D:301 Karşıyaka - İzmir

Telefon numarası : 0232 364 24 65

GSM : 0536 359 81 13

Site ile ilgili açıklamalar : Turerceviri.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile, Türer Çeviri firması tarafından sunulan hizmetler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

İngilizce çeviri hizmeti almak istiyorsanız, Türer Çeviri ile iletişim kurmanızı öneriyoruz. Türer Çeviri bünyesinde, her biri son derece tecrübeli çevirmenler görev yapmaktadır. Bu çevirmenler, hatasız bir şekilde çeviri ihtiyaçlarınızı karşılar.

Sadece İngilizce çeviri değil, çok sayıda farklı dilde birden çeviri hizmetini, bu firmadan satın alabileceksiniz.

Bütçenizi zorlamadan kusursuz bir çeviri hizmeti almak adına, siz de bundan sonra Türer Çeviri ile iş yapabilirsiniz. Firmaya ulaşmak isteyenler, 0232 364 24 65 ya da 0536 359 81 13 numaralı telefonları arayabilir. Hem ekonomik hem de kaliteli bir çeviri hizmeti almak isteyenlere tavsiye edebileceğimiz en iyi firma, hiç şüphesiz Türer Çeviri'dir.

Firmanın müşterilerine sunduğu tercüme hizmeti ile ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşmak için, yazımızın başında da belirtmiş olduğumuz gibi, turerceviri.com sitesine ziyarette bulunabilirsiniz. Site üzerinden firmanın referanslarını, çeviri fiyatlarını, güncel kampanyalarını ve çalışma ilkelerini inceleme şansı elde edebileceksiniz.

Yabancı dilde yazmış olduğunuz metinlerin kontrolünü ve düzenlemesini, yine bu firmaya yaptırabilirsiniz. Farklı farklı dillerde refakatçi tercüman arıyorsanız da firmaya ulaşmanızı öneriyoruz.