Author Topic: Bursa tüp bebek merkezi  (Read 1146 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2655
    • View Profile
Bursa tüp bebek merkezi
« on: March 24, 2017, 03:18:54 PM »
Site Adı : Muraterdemir.com.tr

Site Konusu : Bursa tüp bebek merkezi

Site Açılış Tarihi : Ekim 2011

Site Tanıtım Mesajı : Bugün sizlere çok başarılı bir tüp bebek merkezi önereceğim. Bu merkez, Bursa’da yer almaktadır. Ve merkez bünyesinde son derece kıymetli doktorlar görev yapmaktadır.

Jinemed adı altında faaliyet gösteren Bursa tüp bebek merkezi, 21 yıl evvel kurulmuştur. Aradan geçen süre zarfında, merkez her gün kendisini yenilemiştir.

Jinemed, Türkiye’nin ilk Tüp Bebek Merkezidir. Merkeze Bursa ve çevre illerden çok sayıda anne baba adayı başvurmaktadır. Op. Dr. Murat Erdemir, Jinemed adlı bu önemli oluşuma 2006 yılında katılmıştır. 11 yılı aşkın süredir Jinemed içerisinde hizmet sunan Op. Dr. Murat Erdemir ile iletişim kurmak isteyenler, muraterdemir.com.tr isimli internet sitesine ziyarette bulunabilir.

Gerek erkekler, gerek kadınlar, Jinemed Bursa tüp bebek merkezi üzerinde kısırlık tedavisi alabilecektir. Kısırlık sorunu ile karşı karşıya olanlar, hiç tereddüt etmeden bu merkeze başvurabilir.

Vajinismus sorunu yaşayan kadınlar, bu konuda yine Bursa vajinismus merkezi Jinemed’e uğramalıdır.

Muraterdemir.com.tr isimli internet adresine giriş yaparak, buradan Op. Dr. Murat Erdemir ve ekibinin başarı hikayelerini okuyabileceksiniz. Site üzerindeki iletişim formunu doldurarak, merak ettiğiniz soruları da sorabilirsiniz.

İletişim: 444 2 779