Author Topic: Guvencosgb.com - İş sağlığı hizmeti  (Read 1209 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2655
    • View Profile
Guvencosgb.com - İş sağlığı hizmeti
« on: December 13, 2016, 07:35:52 PM »
Guvencosgb.com - İş sağlığı hizmeti

Hem iş güvenliği hem de iş sağlığı hizmetleri sunan Güvenç OSGB’yi yakından tanımayı arzu edenler, hiç vakit kaybetmeden guvencosgb.com isimli internet adresine bağlanabilir. Bu site üzerinden, Güvenç İş Sağlığı İş Güvenliği Müh. Dan. Hiz. Tic. Ltd. Şti. hakkında merak ettiğiniz tüm sorulara yanıtlar alabileceksiniz. Firmanın sahip olduğu yetki belgesi, firmanın açık adresi, telefon numaraları ve çok daha fazlası guvencosgb.com içerisinde ziyaretçileri beklemektedir.

OSGB olarak hizmet sunan Güvenç İş Sağlığı - İş Güvenliği firması, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından onaylı bir yetki belgesine sahiptir. Zaten sahip olduğu bu yetki belgesi, firmaya OSGB olarak hizmet verme hakkını getirmektedir. Yani T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı onayı ve izni olmadan, bir firmanın OSGB hizmeti vermesine olanak yoktur. OSGB (Ortak Sağlık Güvenlik Birimi) olarak hizmet sunmak adına, bakanlıktan yetki belgesi almak elzemdir. Bu bağlamda iş güvenliği ile iş sağlığı hususunda, sadece Güvenç OSGB gibi OSGB olarak hizmet sunan firmalarla çalışmanızı tavsiye ediyoruz. 

http://guvencosgb.com isimli internet adresi üzerinden, bu firmayı çok daha iyi bir şekilde tanıma fırsatınız olacaktır. Site içerisinde, Güvenç İş Sağlığı - İş Güvenliği tarafından sunulan tüm hizmetler, tek tek maddeler halinde özetlenmiştir. İş yerinizin daha sağlıklı bir çalışma koşuluna sahip olması adına, siz de Güvenç OSGB’yi arayınız.