Author Topic: İyi ki Varsın Futbol adlı Google Play Uygulaması  (Read 1271 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2655
    • View Profile
İyi ki Varsın Futbol adlı Google Play Uygulaması
« on: November 15, 2016, 05:48:11 PM »
İyi ki Varsın Futbol adlı Google Play Uygulaması

Herkese merhabalar. Bugün futbol meraklıları için çok özel bir Google Play uygulaması tanıtacağım. Uygulamanın ismi, konu başlığımızda da belirtmiş olduğumuz gibi, İyi ki Varsın Futbol şeklindedir. Uygulama, Ofsayt.org tarafından geliştirilmiştir. Ve play.google.com/store/apps/details?id=ofsayt.org sayfası üzerinden tek tuşla indirilebilecektir.

İyikivarsın Futbol uygulaması sayesinde, en güncel maç sonuçları keyifle takip edilebilir. Sadece Türkiye liginin değil, Avrupa liglerinin de güncel maç sonuçları, bu sitede ziyaretçilerle paylaşılmaktadır. Uygulamayı indirenler, tüm liglerden en son maç skorlarını kolayca ulaşabilir.



Bitmiş müsabakaların özetlerini yüksek görüntü kalitesiyle seyretmek isterseniz, İyi ki Varsın Futbol uygulmasını cep telefonunuza mutlaka indirmelisiniz. Zira uygulama üzerinden maç özetleri hd görüntü farkıyla sunulmaktadır.



Uygulama sayesinde hangi maçın hangi kanalda olduğu öğrenilebilecek, en güncel transfer haberleri okunabilecek ve futbola dair daha pek çok konu incelenebilecektir. Özetlemek gerekir ise, İyikivarsın Futbol uygulaması, futbol meraklılarının tüm ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanmış bir uygulamadır.



Siz de futbola ilgi duymakta iseniz, hiç vakit kaybetmeden ofsayt.org adresinin geliştirdiği bu özel uygulamayı akıllı telefonunuza indiriniz.