Author Topic: Apple Türkiye Destek Sitesi - Applefoni.com  (Read 1425 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2664
    • View Profile
Apple Türkiye Destek Sitesi - Applefoni.com
« on: February 28, 2016, 10:47:12 PM »
Web Site İsmi : Applefoni.com

Site Başlığı : Apple Türkiye Destek Sitesi - Applefoni.com

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Eylül 2015

Site Tanıtımı : Applefoni.com adı altında yayın hayatını sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile en güncel Apple haberlerini yakından takip etme fırsatı bulabilirsiniz. Applefoni.com adresi, sıradan bir Apple Haber sitesi değildir. Bu site aracılığı ile, apple cihazlarınız hakkında destek alma şansınız olacaktır.

Sitenin Apple Destek bölümü üzerinden, apple marka ürün kullanan herkes, aklına takılan sualleri sorabilir. Tüm sualleriniz, en hızlı şekilde yanıtlanacaktır. Arzu ettiğiniz takdirde, siz de sorulan sorulara cevap gönderme imkanı bulabileceksiniz. Apple destek kategorisi; Mac, iPhone, iPad, Apple Watch, iPod, iCloud ve benzeri alt bölümler içermektedir. Aklınıza gelebilecek bütün apple ürünleri ile ilgili Türkçe destek alabileceğiniz applefoni.com sitesi, kısa zamanda önemli bir ziyaretçi kitlesine ulaşmıştır.

Apple Türkiye sitesinin ana sayfasında güncel Apple haberleri bir arada bulunabilecektir. Apple dünyasında yaşanan tüm gelişmeler, anbean siteye eklenmektedir.

Tüm Apple kullanıcılarını bu adrese davet ediyoruz.