Author Topic: Rusça Tercüme Talepleriniz İçin Çeviri Çözümleri  (Read 686 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2655
    • View Profile
Rusça Tercüme Talepleriniz İçin Çeviri Çözümleri
« on: June 23, 2020, 03:43:13 PM »
Rusça Tercüme Talepleriniz İçin Çeviri Çözümleri

Türkiye ile Rusya arasındaki siyasi, ticari, kültürel, sosyal ve turistik ilişkiler doğrultusunda pek çok işlem ve evrak için Rusça tercüme hizmetine ihtiyaç duyulmaktadır.

Rusçanın dilbilgisel olarak Türkçe ile oldukça farklı dilsel özelliklere sahip olması ve Kiril Alfabesi ile yazılması Rusça tercüme işleminin her iki dile de anadili düzeyinde hakim tercüman kadrosuna sahip bir tercüme bürosu aracılığıyla gerçekleştirilmesini gerektirmektedir.

Rusça Tercüme İhtiyaçlarınız İçin…

Rusça tercümesine ihtiyaç duyduğunuz evraklarınız veya Rusça tercümana ihtiyaç duyduğunuz işlemleriniz Çeviri Çözümleri’den başka tercüme bürosu arayışı içerisine girmenize gerek yoktur.

Çeviri Çözümleri olarak, kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışımızın yanı sıra zamanında teslimat ve uygun fiyat politikamızla her dilde olduğu gibi Rusçada da profesyonel çeviri çözümleri sağlıyoruz.

EN15038 Tercüme Kalite Standartları doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız sayesinde tam, doğru ve eksiksiz çeviri hizmeti sağlayarak, müşterilerimiz için uygun çeviri standartlarını karşılıyoruz.

Rusça Tercüme Hizmetlerimiz

Çeviri Çözümleri olarak Rusça çeviri hizmetlerimiz arasında şunlar yer almaktadır:

    + Rusça belge çevirisi,
    + Rusça sözlü tercüme,
    + Rusça transkripsiyon,
    + Rusça redaksiyon
    + Rusça web sitesi, katalog ve dergi çevirisi vb.

Aynı zamanda tıbbi, hukuki, teknik, akademik başta olmak üzere pek çok terminoloji de hizmet veriyor ve hizmet kalitemizi müşterilerimizden aldığımız olumlu dönütlerle iyileştiriyor ve geliştiriyoruz.

Rusça Tercüme Arayışınızda Doğru Çözüm…

Bizler için en önemli olan kazancın müşterilerimizin bize olan güveni olduğu yaklaşımıyla, prensiplerimizden hiçbir şekilde ödün vermeden müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmak için 7/24 çalışıyoruz.

Çeviri Çözümleri olarak, projenizle ile ilgili her konuda iletişim kurabileceğiniz müşteri temsilcimizle sizlere kısa süre içerisinde dönüş yapıyor, her türlü sorunuza pratik çözüm önerileri sunuyoruz.

Rusça tercüme ve çeviri projeleriniz için daha detaylı bilgi ve fiyat teklifi almak için https://ceviricozumleri.com/rusca-yeminli-tercume/ adresinden bizlere ulaşabilir ya da 0553 910 31 32 veya 0212 221 45 21 numaralı hatlarımızdan bizlerle iletişim kurabilirsiniz.