Author Topic: Fake numara vererek mobil onay yapmak mümkün!  (Read 769 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2655
    • View Profile
Fake numara vererek mobil onay yapmak mümkün!
« on: April 13, 2020, 11:42:53 AM »
Web Site İsmi : Numaramarket.com

Site Başlığı : Fake numara vererek mobil onay yapmak mümkün!

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Şubat 2020

Site Tanıtımı : Günümüzde çok sayıda platforma kayıt olurken, sms onay sistemi bulunmaktadır. Bu durum, gizliliğini korumak isteyen, telefon numarasını 3.şahıslara sunmak istemeyen kişilerin elbette hoşuna giden bir şey değildir.

Mobil onay talep eden bir platforma, telefon vermeden kayıt olabilir miyim?

Elbette olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey, numaramarket.com isimli internet adresine girmek olmalıdır. Sitede belirtilen hizmeti satın aldığınız takdirde, bir fake numara sahibi olursunuz. Fake numarayı da, dilediğiniz mobil onay isteyen platforma kayıt olurken kullanırsınız.

Buradan edindiğiniz fake numaraya, mobil onay kodu gelir. Ve siz de gerek çeşitli sosyal medya platformlarına, gerek kimi forum sitelerine, numara gizliliğinizi ihlal etmeden kayıt gerçekleştirirsiniz.

Mobil onay sistemi isteyen platformlar, kimi zaman cep telefonlarımıza istenmeyen sms'ler de göndermektedir. Her ne kadar reklam sms'leri göndermek yasak haline geldiyse de, firmalar artık sms gönderirken, 'Sms almak istemiyorsanız şuraya mesaj gönderin' gibi uyarıları yaparak sms gönderebiliyor. Hatta, zaman zaman sms iptal mesajlarının atıldığı anda, ücret kesimi yasak olmasına rağmen, telefonumuzdan ücret alınabiliyor. Bu gibi can sıkan durumlarla karşılaşmamak, gizliliğinizi en güzel şekilde korumak için, siz de pek çok kişi gibi numaramarket.com adresinden yararlanmaya başlayın.

Sms onayı isteyen bir forum sitesinden banlandınız. Ve eski numaranız ile kayıt olamıyorsunuz. Yeniden kayıt olmak için, buradan fake numara talep edebilirsiniz.

Özetlemek gerekir ise; gerek gizliliğini korumak isteyenler, gerek firmaların can sıkan sms mesajlarını görmek istemeyenler, gerek aynı platforma tekrar kayıt olmayı arzu edenler, numaramarket.com adresine başvurabilir.