Author Topic: Çorap Satış Sitesi - Pinkthings.com.tr  (Read 844 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2655
    • View Profile
Çorap Satış Sitesi - Pinkthings.com.tr
« on: September 06, 2019, 05:32:13 PM »
Çorap Satış Sitesi - Pinkthings.com.tr

1998 yılında kurulan Yeni Şenel Çorap Çamaşır San. ve Tic. Ltd. Şti. (Yeni Şenel Çorap) çorap sektöründeki faaliyetine toptan satış ile başlamıştır. Yeni Şenel Çorap kuruluşundan beri süregelen profesyonellik, dürüstlük ve pazarı geliştirici özellikleriyle istikrarlı bir büyüme göstererek; 2009 yılında ilk kez perakende satış mağazasını hizmete sunmuştur. Profesyonellik ve dürüstlük ilkeleri üzerine kurulu Yeni Şenel Çorap, çorap pazarındaki konumunu daha da güçlendirmek, üstün kalite anlayışı ve marka bilinci ile tüketicilere hizmet vermek maksadıyla çağımızın gerekliliklerini yerine getirmek adına yeni internet sitesi olan pinkthings.com.tr ile hizmetinizdedir.

Birçok çorap üreticisi ile iş birliği yapan Yeni Şenel Çorap, “URART” markası ile kendi ürünlerini de üretmekte ve piyasaya sunmaktadır. Çeşitli modelleri bünyesinde barındıran Yeni Şenel Çorap yıllardır yüksek kalite-uygun fiyat politikasını benimsemiş olup, 20 yılı aşkın süredir her türlü renk model ve desende çorabı bulabileceğiniz tek adrestir.

Alışverişin kalbinin attığı en eski İstanbul semtlerinden Eminönü’nde bulunan toptan ve perakende mağazalarında satış faaliyeti icra eden Yeni Şenel Çorap, online satış hizmeti sunan pinkthings.com.tr sitesini değerli tüketicilerin hizmetine sunmuş bulunmaktadır. Günümüzde insanların yoğun iş hayatı, vakit azlığı ve trafikten kaynaklı sıkıntıları göz önünde bulundurulduğunda online alışverişin önemi tartışmasızdır. Kaliteli üretimini çevreye saygı ve etik çalışma değerleri ile birleştiren Yeni Şenel Çorap, toptan ve perakende sektöründe yurtdışı ve yurtiçinde ulaştığı saygın konumuna yeni internet sitesi olan pinkthings.com.tr ile online sektörde de en kısa zamanda erişmeyi hedefliyor. Her bir müşterisi için kaliteli hizmet anlayışını benimseyen Yeni Şenel Çorap, çözüm ve yaratıcılık prensipleri doğrultusunda üretim hattından nakliyeye kadar her aşamada yüksek disiplinle ve dikkatle çalışıyor. Yeni sitesi ile faaliyetine devam eden Yeni Şenel Çorap hem satış esnası hem de satış sonrası destekle müşterilerini memnun etmeye yönelik yüksek kaliteli hizmet sağlamaktadır.

Şirket İsmi: YENİ ŞENEL ÇORAP ÇAMAŞIR SAN.ve TİC.LTD.ŞTİ
Adres: HOBYAR MAH. SULTANHAMAMI CAD. NO:9 EMİNÖNÜ/İSTANBUL
Telefon numaraları: (0212) 511-06-56 - 512-24-58
Fax numarası: (0212) 511-06-56
Vergi Dairesi: Hocapaşa Vergi Dairesi
Vergi Numarası: 9480105009
Web Adresi: https://www.pinkthings.com.tr/