Author Topic: Sosyal Medya, Magazin, Sağlık ve Güzellik haberleri - Magazinbizden.com  (Read 2246 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2655
    • View Profile
Site Adı : Magazinbizden.com

Site Konusu : Sosyal Medya, Magazin, Sağlık ve Güzellik haberleri - Magazinbizden.com

Site Açılış Tarihi : Şubat 2015

Site Tanıtım Mesajı : Magazinbizden.com adı altında faaliyetlerini başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile en güncel Magazin haberlerini takip etme fırsatı bulabilirsiniz.

Magazin dünyasında olup biten her türlü Haber ve gelişme, magazinbizden.com ziyaretçilerine anbean sunulmaktadır. Site üzerinde sadece magazin haberleri değil, güncel ekonomi haberleri, spor haberleri ve teknoloji haberleri de kendine yer bulmuştur. 

Birbirinden faydalı güzellik tüyoları, sitedeki Sağlık ve Güzellik haberleri bölümünde bulunabilecektir. Sağlığınız için son derece yararlı öneriler, daha güzel görünmek için dikkat edilmesi gereken hususlar, cilt bakımı ve saç bakımı üzerine bolca sayıda makale ile çok daha fazlası sitede mevcuttur.

Sinema dünyasında yaşanan gelişmeler, vizyona girecek olan filmler hakkında bilgiler, yeni çıkan cep telefonları için incelemeler de yine sitede görebileceğiniz içeriklerden sadece bazılarıdır.

Magazinbizden.com editörleri, sosyal medyayı son derece aktif biçimde kullanmaktadır. Siz de sosyal medyaya sıklıkla girmekte iseniz, Magazinbizden sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. Her türlü magazin haberinden ilk olarak haberdar olmayı arzu eden Twitter kullanıcıları, twitter.com/Magazinbizden sayfasına abone olabilir.

Facebook hesabınız varsa, Facebook.com/magazinbizdencom adresini beğenerek, birbirinden eğlenceli video, fotoğraf ve habere ulaşma şansı elde edebilirsiniz.

Magazinbizden platformu pinterest.com/magazinbizden - plus.google.com/+magazinbizden ve magazinbizden.tumblr.com sayfalarını da en aktif şekilde kullanmaktadır. Sosyal medyaya ilgi duyanlar, tüm bu sayfalara abone olabilir.

https://twitter.com/Magazinbizden
https://plus.google.com/+magazinbizden
https://www.pinterest.com/magazinbizden
https://www.facebook.com/magazinbizdencom
http://magazinbizden.tumblr.com