Author Topic: Agar.io Oyunundaki Kahverengi ve Yeşil Tırtıklı Daireler  (Read 1246 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2655
    • View Profile
Agar.io Oyunundaki Kahverengi ve Yeşil Tırtıklı Daireler
« on: October 31, 2016, 08:03:58 PM »
Agar.io Oyunundaki Kahverengi ve Yeşil Tırtıklı Daireler

Agario private server oyununu oynarken bilmeniz gereken yeşil ve kahverengi kenarları tırtıklı dairelerin ne iş yaradığı ve oyun oynarken bunları nasıl kullanabileceğinizdir.

Öncelikle kahverengi kenarları tırtıklı daireler bahsetmek gerek. Bu daireler sizin büyümeniz için size küçük daireler üretmektedir. Bu kahverengi dairelerin etrafında durarak bu küçük daireleri yiyebilir ve kendinizi besleyebilirsiniz. Ancak burada dikkat etmeniz gereken şey eğer ki kahverengi daireden küçükseniz ve daire sizi içine alırsa sizi yer ve oyun sizin için bitmiş olur. Yeniden başlamanız gerekir. Siz ondan büyükseniz ve onu yemeğe kalkarsanız da bu sefer de sizi patlatarak küçük parçalara ayırır ve  sizi yemek için hazır bekleyen diğer rakiplerinize yem olabilirsiniz. Son olarak ise bu kahverengi tırtıklı daireleri hiçbir şekilde hareket ettiremezsiniz.

Kahverengi tırtıklı daireler yerinden oynatılamazken yeşil kenarları tırtıklı daireler hareket ettirilebilmektedir. Bu yeşil tırtıklı daireleri ise sizden büyükleri parçalayabilmek için kullanırsınız.Örneğin sizden büyük bir daire yeşil tırtıklı dairenin yanına geldiği zaman o daire yeşil sıçratarak daire parçalarına ayırabilir ve hemen yiyebilirsiniz. Yalnız burada da dikkat etmeniz gereken şey sizin emeğinize bir başkasının konmasına izin vermemeniz ya da ava giderken avcı olmamanız. Siz büyük daire parçaladıktan sonra etraftaki diğer dairelerde büyük amaçlı sizin parçalamış olduğunuz daireyi yemeğe gelecektir. Bu yüzden elinizi çabuk tutmanız gerekmektedir. Ayrıca siz bu küçük daireleri yemekle meşgulken sizden daha büyük bir daire gelip hem sizi hem de sizin yeminizi yiyerek daha da büyüyebilir.