Backlinkmatikte Tanıtım Yazısı Siparişim ve Kısa Deneyimim
Arkadaşlar merhaba, kendi sitem için uzun zamandır dışarıdan
tanıtım yazısı hizmeti almayı düşünüyordum ama açıkçası güvenemedğim için hep ertelemiştim. Son dönemde rekabet iyice arttığı için, özellikle bazı anahtar kelimelerde geri düşmeye başlayınca artık bir adım atmam gerektiğini fark ettim. Hem
tanıtım yazısı paketi seçeneklerini hem de farklı platformları araştırdım. Diğer sitelerde fiyatlar düşük olsa bile içerik kalitesi pek içime sinmedi, bazıları da çok genel ve belirsiz bilgiler sunuyordu. Kendi adıma risk almak istemedim.
Backlinkmatiki bu süreçte daha çok öne çıkaran şey, paketlerin detaylı şekilde açıklanmış olması ve yayınlanacak sitelerin profilleri hakkında net bilgi verilmesiydi. Sipariş verdikten sonra içerik ekibi gerçekten düzgün bir iş çıkardı. Metin hem doğal hem de SEO açısından doyurucu duruyordu. Sonrasında yayınlar sırayla yapıldı, raporlar da düzenli şekilde iletildi. Ben daha çok acaba gerçekten etkisini hisseder miyim? diye düşünen taraftaydım ama 23 hafta içinde Search Console üzerinde bazı anahtar kelimelerin yukarı doğru hareket ettiğini görünce açıkçası sevindim.
Kısacası, ben kendi adıma memnun kaldım. Eğer siz de
tanıtım yazısı satın almak istiyor ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, Backlinkmatik bir bakılmayı hak ediyor. Hatta ben rahatlıkla
Backlinkmatik diyebilirim. Soru olursa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.