Author Topic: İzmir İstanbul nakliyat fiyatları  (Read 1468 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2677
    • View Profile
İzmir İstanbul nakliyat fiyatları
« on: April 16, 2016, 09:19:47 AM »
İzmir İstanbul nakliyat fiyatları

İstanbul'dan İzmir'e eşya taşımak isterseniz, yapmanız gereken tek şey, hemen istanbulizmirparcaesyatasima.gen.tr isimli internet sitesine girmek olmalıdır. Bu sitede yer alan iletişim sayfasındaki kanallara başvurarak, Avrupa Nakliyat firması ile irtibat kurma şansı bulabileceksiniz.

Bugünkü mesajımda, sizlerle Avrupa Nakliyat firmasını tercih eden bazı müşterilerin, birbirinden değerli yorumlarını sizlerle paylaşmak istiyorum.

İstanbul izmir nakliyat hizmeti alan üç müşterinin yorumları aşağıdaki gibidir:


Avrupa Nakliyat ile şehirler arası nakliyat hizmetleri için anlaşma sağladık. Evimizi İstanbul'dan İzmir'e başarıyla taşıdılar. Sundukları hizmet, bence 10 numara. Ayrıca firma çalışanları da son derece kibarlar. Bu özel hizmet için tüm yetkililere teşekkür ederiz

Yavuz B.


Merhabalar. Ben Erhan. Geçtiğimiz ay Avrupa nakliyat ile çalışma fırsatımız oldu. İzmir'deki iş yerimizi, İstanbul'a taşıdılar. İstanbul'daki iş yerimize, tüm eşyalarımızı en iyi şekilde taşıyan bu firma, benim açımdan tam puan almıştır. Ve çevremdeki iş arkadaşlarıma da, şehirlerarası nakliyat ihtiyaçları olduğu takdirde, bu firmayı tavsiye edebilirim.

Erhan A.


İstanbul'daki zor ve stresli hayattan uzaklaşıp İzmir'de yaşamaya karar verdim. Ve İstanbul'daki evimi İzmir'e taşıdım. Bu taşınma sürecimi Avrupa nakliyat ile beraber gerçekleştirdik. Sundukları hizmetten dolayı memnun olduğumu belirtmeliyim. Firma çalışanları da son derece centilmen bu arada.

Aylin G.



Siz de istanbul izmir evden eve nakliyat hizmetleri almak ve istanbul izmir nakliyat fiyatlarını öğrenmek için Avrupa nakliyat ile irtibat kurabilirsiniz.