Author Topic: İkinci El Eşya Satım Merkezi İtfaiye Meydanı Ankara  (Read 679 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2655
    • View Profile
İkinci El Eşya Satım Merkezi İtfaiye Meydanı Ankara
« on: October 17, 2020, 10:48:39 AM »
İkinci El Eşya Satım Merkezi İtfaiye Meydanı Ankara
 
Tayininiz çıktı uzak diyarlara gitmek zorunda kaldınız. Farklı bir şehre eşyalarınızı taşımak oldukça külfetli ve zahmetli bir iştir. Eşyaları satıp gittiğiniz yerde yeni eşya almak çoğu zaman daha hesaplıdır. Hem eşyalarınızı yenilemiş olur hem de taşınma sıkıntısından kurtulmuş olursunuz.



Eşyalarınızı satmak zorunda olduğunuzu hissedenler sizden eşyaları ölü fiyatına almaya çalışır. Eşya satım konusunda zarar etmemek, eşyalarınızı ederinde değerine satmak için İtfaiye Meydanı ikinci el eşya dükkanımıza sizleri bekleriz. Ankara Öveçler ilçesinde hizmet veren dükkanımız kısa sürede müşterilerin gönlünde taht kurdu. Bugün ikinci el eşya almak isteyen de satmak isteyen de Ankara Öveçler ilçesinde bulunan Acar spot ikinci el mağazamıza uğramadan alım-satım yapmıyor.



Eşyalarınızı bize satmak için  web sitedeki firmalara ait kartvizitleri kullanarak onlara ulaşabilirsiniz. Bizi aradıktan kısa bir süre sonra eşyalarınıza fiyat biçmek için sizi ziyaret ederiz. Satmak istediğiniz eşyalarınıza en uygun fiyatı veren Ankara 2.El Eşya firmamız taşıma işlerini kendi ekibimiz ve aracımızla yapıyoruz. Dilerseniz satmak istediğiniz eşyaların resmini çekip facebook ve watsap kanallarından bizden fiyat talebinde bulunabilirsiniz.

 

2 El eşyalarınızı satmak istiyorsanız itfaiye meydanı web sitesi size istediğiniz sonucu verecektir. Web sitemizde bulunan firmaların tamamı kendi alanlarında uzman olup, müşteri memnuniyetine önem vererek hep doğru alışverişler yapmış yerlerdir. Hemen hemen itfaiye web sitesi üzerindeki tüm firmalar whatsapp kullanmaktadır ve bu aracılık ile firmalar ile bağlantıya geçebilirsiniz. Firmalara mobil telefonları aracılı ile whatsapp ile ulaşarak numaralarını http://itfaiyemeydani.com üzerinden aldığınızı ve satmak istediğiniz ikinci el eşyaların fotoğraflarını yollayın firma sahipleri size en hızlı şekilde fiyat sunsun ve eğer sizde fiyatı beğenirseniz eşyacılar kapınıza kadar gelip nakliye aracı ve hamallar ile tüm eşyalarınızı nakit ödemesini yaparak alıp gitsinler.