Author Topic: İzmir Psikolog ve İzmir Vajinismus Tedavisi - Bayramsimsek.com  (Read 703 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2655
    • View Profile
Kurumun ismi : EGE POZİTİF PSİKOLOJİ

Kurucu isim : Bayram Şimşek

Web Site İsmi : https://www.bayramsimsek.com

Site Başlığı : İzmir Psikolog ve İzmir Vajinismus Tedavisi - Bayramsimsek.com

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Mayıs 2018

Site Tanıtımı : Bayram Şimşek tarafınca kurulan EGE POZİTİF PSİKOLOJİ kurumunun, bugün itibariyle; İzmir'in Karşıyaka, Alsancak, Gaziemir, Aliağa ve Bergama bölgelerinde şubesi bulunmaktadır. Ayrıca Van, Hatay, Konya, Antalya illerinde de şubeler açılmıştır. Kurumun güncel şubeleri, bu şubelerin açık adresleri, sabit telefon numaraları ve WhatsApp iletişim hatları, bayramsimsek.com adresinin iletişim sayfası içerisinde sizleri bekliyor olacak.

EGE POZİTİF PSİKOLOJİ adlı kurum üzerinden, İzmir vajinismus tedavisi dahil olmak üzere çeşitli hizmetleri bir arada alabilirsiniz. Vajinismus, bir kadının cinsel birliktelik esnasında yaşayabileceği endişe nedeniyle vajinal bölgedeki kasların kasılması rahatsızlığıdır. Bu bölgedeki kasların kasılması akabinde, sağlıklı bir ilişki yaşanamamaktadır. Bu rahatsızlığın çözümü için, Ege Pozitif Psikoloji bünyesinde yer alan uzmanlar sizlere en iyi şekilde yardımcı olur.

İzmir psikolog ihtiyacınız var ise, yine Ege Pozitif Psikoloji ile irtibat kurmanızı tavsiye ederiz. Bu kurum bünyesinde sizleri; İzmir yetişkin psikologu, Çocuk ve Ergen Psikologu EMDR Terapisi, Pedagog, Aile ve Çift Terapisi ile Cinsel Sorunlar hakkında tedavi hizmetleri bir arada beklemektedir. Kurum hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak adına, bayramsimsek.com isimli internet adresini hemen ziyaret ediniz.

Karşıyaka Merkez Şube Telefon Numarası: 0538 442 93 88 / Pazar hariç haftanın 6 günü Saat 10.00 - 20.00 arası
Merkez Şube Adresi: Cemal Gürsel Caddesi No: 186/6 Yalı (Karşıyaka İskele karşısı) Karşıyaka - İzmir