Author Topic: Yanmaz Kablo Kullanım Alanları  (Read 775 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2669
    • View Profile
Yanmaz Kablo Kullanım Alanları
« on: May 20, 2020, 03:16:50 PM »
Yanmaz Kablo Kullanım Alanları

Yanmaz kablolar yangına karşı dayanıklı olarak üretilen kablolardır. Yanmaz kablolar iş sağlığı ve güvenliği kapsamında bütün işletmeler tarafından kullanılmaktadır. Yanmaz kablolar bugün başta okullar, hastaneler olmak üzere alışveriş merkezlerinde, sinema salonlarında, metrolarda, karayolları tünellerinde aktif olarak kullanılır.  Aynı zamanda fabrikalarda, maden ocaklarında, bilgi işlem merkezlerinde, otellerd eve yüksek binalarda çok sık kullanılır.

Yanmaz kablolar olası bir yangın durunda iş yerinde yaşanacak can ve mal kayıplarını minimum düzeye indirir. Birçok işletmede yangınlar elektrik sisteminde kullanılan kabloların aşırı çalışmaya ve ısınmaya bağlı olarak oluşur. Aşırı ısınan kablolar elektrik kaçırmaya başlar. Bu da işyerinde yangının çıkmasına neden olur. Basit usul normal ucuz kablolar yangın esnasında hızlı bir şekilde yanarak yangının kısa sürede büyüyerek iş yerinde can ve mal kaybının artmasına neden olur. Ucuz kablolar yanarken ortaya çıkardığı yoğun gaz sistemi ortamda bulunan ve dışarı çıkamayan kişilerin zehirlenip ölmesine yol açar. İşletmenizde bu tür üzücü hadiselerin yaşanmaması için işletmenizde mutlaka yanmaz kablolar kullanmalısınız.

Kullanım alanı bu kadar geniş olan yanmaz kabloyu nerden temin ederim sorusunu da sizler için cevaplayıp yazı dizimize son vereceğiz. Bizler ulaşmak yanmaz kablo siparişi geçmek için
Rezistansmarket.com bağlantı adresini kullanabilirsiniz.  Sitemizde 1. Sınıf kalitede ürünleri uygun fiyat ve garantili bir şekilde temin edebilirsiniz.