Author Topic: Uzaktan Eğitim Özel Ders Sistemi  (Read 759 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2655
    • View Profile
Uzaktan Eğitim Özel Ders Sistemi
« on: April 20, 2020, 01:49:18 PM »
Uzaktan Eğitim Özel Ders Sistemi

Uzaktan Eğitim Özel Ders Sistemi ile belirli bir fiziksel ortamda bulunma zorunluluğu olmaksızın eğitim yapılmasına imkân sağlar. Bu yöntemle zorunluluk sebebi ile eğitim ortamında bulunamayan kişilerin eğitim imkânlarından yararlanmasına imkân sağlar. Son günlerde ülkemizde yaşanan koronavirüs vakasından sonra uzaktan eğitim özel ders sisteminin önemi daha da artmaya başladı. Uzakta bir arada olmayan kişiler bu sistem sayesinde eğitim imkânlarından faydalanmaktadır. Oluşturulan sistemle uzakta olmasına rağmen sanal bir sınıf ortamı oluşturulmaktadır. Kişiler anlatılan dersleri izleyebilir, canlı olarak bağlanabilir ve sorular sorabilir. Sorularına anında cevap alabilir, yanlış öğrenmeleri düzeltebilir.  Uzaktan eğitim sistemine dahil olmak ve konu hakkında bilgi sahibi olmak için E-uzaktan.com sitesini kullanabilirsiniz.

Uzaktan eğitim sistemi sayesinde günlük yaşamda çok meşgul alan ve çalışmak zorunda olduğu için eğitim imkânlarından faydalanamayan kişilere eğitim imkanı sunar. Zamandan ve mekândan bağımsız olarak eğitim imkanı sunan sistem son günlerde gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde çok sık kullanılmaktadır. Bu sistem ile kişiler istediği saat bağlanıp sistemde anlatılan dersleri izleyebilir. İyi bir planlama yaparak kişi eksik olduğu alanlarda eğitim alabilir ve kendini geliştirebilir.



Uzaktan eğitim özel ders sistemi ile zaman ve mekan sınırlaması olmadan kişi istediği alanda eğitim alabilir. Bir sınıfta yer almadığı halde sınıfta anlatılan dersleri canlı olarak alabilme imkânı sunar. Tıpkı sınıftaki gibi kişi yine sormak istediği soruları sorabilir, sorduğu sorulara cevap alabilir. Sistem ile kişi hiçbir ayrıntıyı ve detayı kaçırmaz. Dersleri dilediği zaman dilediği sayıda tekrar izleyebilir. Online olarak anlatılan dersleri kendinizi mutlu ve huzurlu hissettiğiniz bir ortamda, kendinizi psikolojik olarak hazır hissettiğiniz anda takip edebilirsiniz. Kendi zaman çizelgenizi ve çalışma takviminizi oluşturabilirsiniz. Planlı ve düzenli çalışarak istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. Yoğun tempoda çalışan ve çok fazla vakti olmayan kişiler eksik olduğu alanlarda eğitimleri uzaktan özel eğitim ders sistemi ile alabilir. Sistem hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki linkimizi kullanabilirsiniz.

https://www.e-uzaktan.com