Author Topic: Lif modelleri, patik modelleri, örgü modelleri ve fazlası - Modayeni.net  (Read 1518 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2655
    • View Profile
Site adı : www.modayeni.net

Siteyi tanımlayan başlık : Lif modelleri, patik modelleri, örgü modelleri ve fazlası - Modayeni.net

Yayın hayatına başladığı ay ve yıl: Ocak 2015

Ayrıntılı Açıklamalar : Modayeni.net adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile, konu başlığımızda da belirtmiş olduğumuz gibi; örgü modelleri, lif modelleri, patik modelleri ve çok daha fazlası hakkında kıymetli makalelere ulaşma fırsatı bulabilirsiniz.

El işi, örgü ve dantel konularına ilgi duyuyorsanız, modayeni.net adresi çok hoşunuza gidecek. Bu konulara alaka duyanlar, siteyi sık kullanılan siteler listelerine ekleyebilir.

Çocuklarınıza patik örmeyi planlamakta iseniz, sitedeki patik modelleri bölümüne gözatabilirsiniz. Patiklerin nasıl örüldüğü, sitede ziyaretçilerle paylaşılmıştır.

Birbirinden güzel örgü modelleri de sitede bulunabilecektir. Havlu kenarı modelleri ve iğne oyaları, yine sitede yer alan kategorilerden sadece bazılarıdır.

Modayeni.net adresinde; dekorasyon, saç modelleri, hobi, sağlık ve moda adına birbirinden kıymetli paylaşımlar kendine yer bulmuştur. Modayı yakından takip etmek isteyen herkes, bu siteye muhakkak bağlanmalıdır.