Author Topic: İstanbul'da Profesyonel Su Kaçağı Tespiti Hizmetleri  (Read 950 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2655
    • View Profile
İstanbul'da Profesyonel Su Kaçağı Tespiti Hizmetleri
« on: November 25, 2018, 04:25:25 PM »
İstanbul'da Profesyonel Su Kaçağı Tespiti Hizmetleri




Bugün birçok evde doğalgaz ile ısınma sağlanmaktadır. Ancak kimi insanlar doğalgaz faturasının çok gelmesine rağmen hala ısınma sorunu çektiklerini belirtmektedirler. Bu sorunun nedenlerinden biri kalorifer petek temizliği işleminin aksatılması olabilir. Düzenli temizlenmeyen kaloriferlerde, sıcak su zamanla akması zor hale gelir. Bu durum kombinin verimini düşürür. Önlem olarak kalorifer petek temizliği yaptırarak sorunun önüne geçilebilir.

Isınma Konusunda Ortaya Çıkabilecek Sorunlar

Özellikle kış mevsiminde kullandığımız ısıtma sistemlerinde kullanıma bağlı olarak çeşitli sorunlar ortaya çıkabilir. Bunlardan biri kaloriferlerdeki suların kirlenmesidir. Bunun için uygulanacak kalorifer petek temizliği ile ısınma konusunda daha iyi sonuçlar alınabilir. Ayrıca petek temizliği dışında merkezi sistemlerde kazan, kat kaloriferlerinde ise kombilerin bakımı vaktinde yaptırılmalıdır.

Merkezi Isıtma Sistemlerinin Bakımı

Günümüzde birçok apartman merkezi ısınma sistemi ile kış aylarını geçirmektedir. Özellikle çok katlı binalarda kullanılan ısıtma sistemleri sıklıkla arızalar ile karşılaşabilir. Bu arızaların en önemli nedeni dairelerde yer alan kalorifer peteklerinin bakımının yapılmamasıdır. Bunun için daire sakinleri kalorifer petek temizliği işini aksatmadan tamamlamalıdır. Bunun içindir ki http://www.asyatesisat.com/ adresimizden bizimle irtibata geçebilirler.

Kalorifer Petekleri Nasıl Temizlenir

Düzgün çalışan bir merkezi ısınma sistemi için kalorifer bakımlarının önemi büyüktür. Bu nedenle evlerde oturanların petek temizliği ile ilgili bilgi sahibi olmaları gerekir. Kimi zaman bu arızalar usta çağrılmadan kolaylıkla giderilebilir. Ancak büyük sorunların merkezi sistemde arızalanmaya neden olmaması için mutlaka bir ustadan yardım alınmalıdır. http://asyatesisat.org/ web adresimizden uzman destek ve yardım talebinde bulunabilirsiniz.



Asya Tesisat olarak bizler; Kalorifer petek temizliği' nin yanı sıra, su kaçağı tespiti, pimaş açma, gider tıkanıklığı açma, tıkanıklık açma gibi ve daha birçok tesisat işlerinizde hizmetlerimizi İstanbul' da ve başta Bahçelievler – Arnavutköy – Avcılar – Bağcılar – Bakırköy- Başakşehir - Bayrampaşa – Beşiktaş – Beylikdüzü – Beyoğlu – Büyükçekmece – Çatalca - Esenler – Esenyurt – Eyüp – Fatih – Gaziosmanpaşa – Güngören - Kâğıthane – Küçükçekmece – Sarıyer – Silivri – Sultangazi – Şişli – Zeytinburnu ilçelerinde ve de tüm İstanbul ilçelerinde aktif olarak gerçekleştirmekteyiz.