Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - admin

Pages: 1 ... 123 124 [125] 126 127 ... 178
1861
Site Tanıtım Bölümü / Rivetzintl.com
« on: August 23, 2017, 07:39:33 PM »


Rivetzintl.com


Rivetz blokzincir tabanlı güvenilir yürütme ortamı aracılığıyla çalışır.





Rivetz bir siber güvenlik projesidir, Rivetz'in sağladığı bu ortam telefonunuzun ya da bilgisayarınızın işletim sisteminden bağımsız olarak çalışır.

 



Her gün hack haberleri duyduğumuz bu günlerde güvenlik günümüz koşullarında hayatımızın en önemli parçalarından biridir. Teknolojinin gelişmesiyle beraber internet ortamında güvenliği sağlamak geçmiş günlere nazaran çok daha zor şartlar altında görünüyor ve Rivetz gibi blokzincir tabanlı bağımsız güvenlik platformlarına ihtiyaç duyuyoruz.

 

Rivetz için uygulamalarınızı, şifrelerinizi, belgelerinizi ve dökümanlarınızı saklayabileceğiniz blokzincir tabanlı güvenilir bir kara kutu diyebiliriz.  Rivetz sırlarımızı, şifrelerimizi ve bilgilerimizi saklamayı amaç edinmiştir. Rivetz'in hedefi güvenilir bir yürütme ortamı yaratmaktır.

 

Rivetz ethereum alt yapılı ve diğer ERC20 tokenleriyle uyumludur. Bugünün koşullarında en güvenli ve en hızlı blokzincir alt yapısını ethereum sağlamaktadır. Rivetz ethereum alt yapısını kullanarak dünyanın her yerinde aktif olarak kullanılabilir bir hal almaktadır.

 



Şirketin yaratmış olduğu bu platform şu an dolaşımda olan bütün işletim sistemleri ve donanımlarda aktif olarak çalışabilir durumdadır. Sistem 2016 yılından itibaren aktif olarak çalışmakta ve halka arz süresi boyunca yapılacak yatırımları platformun geliştirilmesinde kullanacaktır.

 



Rivetz'e neden yatırım yapmalıyız? Diye soracak olursanız bende size bu sisteme yatırım yapmanın nedenini şu şekilde anlatacağım; Rivetz'in yıllardır yapmış olduğu araştırmalar sonucunda siber güvenlik ağ pazarı çok büyük ve şu anki koşullarda çok yüksek maliyetlidir. Rivetz sayesinde bu maliyet düşürülerek en güvenli ve en hızlı biçimde güvenilir yürütme ortamı aracılığıyla korunma sağlayabiliriz.

 



Her gün hack haberleriyle karşılaştığımız bu günlerde Rivetz tamda bizim ihtiyaç duyduğumuz bir yazılım projesi gibi görünüyor. Rivetz platformu RVT Token ile çalışacak ve kriptografik olarak telefonumuz üreticiden cebimize kadar blokzincir teknolojisiyle güvende olacak. Rivetz'in güvenilir yürütme ortamı aracılığıyla çalışması telefonumuzun işletim sisteminden tamamen bağımsız özel bir kara kutu içerisinde olması demek oluyor. Her şeyden izole bu ortam blokzincir teknolojisiyle birlikte bizim güvenliğimizi sağlıyor.



Rivetz Takımı

 

Steven Sprague - Kurucu

 Bilgi işlem teknolojisi için önemli endüstri habercilerinden biridir. Yönetim kurulunda çalışmasından önce 14 yıldır Wave'de başkan ve kurucu olarak görev yapmış siber güvenlik konusunda popüler birisidir.



Michael Sprague - Üretici

 Doksanlı yıldan beri dijital mikro işlem ve güvenlik ağlarını kapsayan sosyal medya gizliliği hakkında çalışmalar yapmıştır.



Sean Gilligan - Yardımcı

 Otuz yıldan beri yazılım geliştiriyor ve projenin geliştirilmesinde lider konumda oynuyor. Sean daha önce Apple gibi büyük şirketlerde ağ ve sistem yazılımları üzerinde çalışmalar yaptı.



Mark Hoblit - Geliştirici

Mark, mobil cihazlar için uygulama geliştirdi ve testleri el cihazlarında yayınlamak için form programı yazdı. Bitcoin teknolojisiyle ilgilenmeden önceki işi video yayınlamak üzerineydi.



George Gilder - Kurul Üyesi

On beş farklı teknoloji kitabının yazarı ve aynı zamanda yazdığı kitaplar için aldığı ödüller var. Bu projenin fikir adamı diyebiliriz.





Rivetz Crowdsale

 17 Temmuz 2017 UTC 17:00

 
Minimum Satış: 5 Milyon Dolar


Maximum Satış: 50 Milyon Dolar


Erken Katılım Bonus: %20 Bonus


Rivetz Token Sayısı: 200 Milyon Adet


Satılacak Rivetz Token Sayısı: 70 Milyon Adet


Web site : https://rivetzintl.com/sale

1862
Site Tanıtım Bölümü / Kadınlara özel site - Melekhanim.com
« on: August 23, 2017, 07:05:59 PM »
Site Adı : Melekhanim.com

Site Konusu : Kadınlara özel site - Melekhanim.com

Site Açılış Tarihi : Şubat 2016

Site Tanıtım Mesajı : Melekhanim.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile, kadınlara özgü pek çok paylaşıma ulaşma fırsatı bulabileceksiniz.

Kadınları yakından ilgilendiren konular, bu sitede detaylı olarak işlenmiştir. Hamilelikten diyete, güzellikten modaya kadar pek çok içerik site içerisinde bir arada yer almaktadır.

Kadın siteleri arıyorsanız, gönül rahatlığı ile melekhanim.com isimli web adresini ziyaret edebilirsiniz. Bu site sayesinde, her biri birbirinden değerli pek çok içeriğe gözatma şansı elde edebilirsiniz. Sitede kadın sağlığı ile ilgili makaleler, çeşit çeşit diyet listeleri, güzellik tüyoları, dekorasyon önerileri ve yemek tarifleri gibi kıymetli içerikler sizleri bekliyor olacak.

Çin takvimi ile hamilelik planlama, hafta hafta gebelik dönemleri, doğum öncesi hazırlık rehberi, hamilelik döneminde dikkat edilmesi gerekenler ile çok daha fazlası sitede mevcuttur. Anneler ve anne adayları, bu siteden en iyi şekilde yararlanabilir. Hamilelik döneminde anne adaylarına zaman zaman kramplar girebilir. Bu krampların önlenmesi çeşitli yöntemlerle mümkün olabilecektir Site üzerinden hamilelik kramplarını önleme tekniklerini öğrenebilirsiniz. Emziren anneler için zayıflama yolları, doğru emzik ve bebek arabası seçimi gibi makaleler yine melekhanim.com sitesinde kendine yer bulmuştur.

Her biri birbirinden lezzetli yemek tariflerini, https://www.melekhanim.com isimli web sitesinde görebileceksiniz. Sitede gerek tatlı tarifleri, gerek hamur işleri, gerekse de çeşit çeşit salata tarifleri ziyaretçilere takdim edilmiştir. Modayı yakından takip etmek isteyenler, yine bu konuda Melek Hanım adresine ziyarette bulunmalıdır. Zira site üzerinde en moda kıyafetler, aksesuarlar, saç modelleri, gelinlik modelleri yer almaktadır. Güzelliğinize güzellik katacak öneriler ve sağlık bilgilerinizi arttıracak makaleler de bu sitede bulunabilir. Özetlemek gerekir ise, kadınlar için son derece faydalı paylaşımlar, melekhanim.com sitesinde bir araya getirilmiştir. Tüm kadınları, bu özel platforma davet ediyoruz.

1863
Site Tanıtım Bölümü / Bahçelievler Halı Yıkama Firması
« on: August 23, 2017, 06:34:57 PM »
Web Site İsmi : Bahcelievlerhaliyikama.haritanet.com

Site Başlığı : Bahçelievler Halı Yıkama Firması

Sitenin Kayıt Edildiği Yıl : 2017

Site Tanıtımı : İstanbul Bahçelievler'de halı yıkama firması arıyorsanız, tam olarak doğru adrese geldiniz. Birazdan sizlere tavsiye edeceğim firma sayesinde, halılarınızı en iyi şekilde yıkatma fırsatı bulabileceksiniz.

Bahçelievler Halı Yıkama firması, profesyonel ekibi ve modern makineleri ile halılarınızı kusursuzca temizler. İlk günkü gibi parlak ve temiz halılara sahip olmak adına, siz de bu firma ile iş yapabilirsiniz.

Bahçelievler Halı Yıkama İstanbul adresinin fiyatları da oldukça ekonomiktir. Bütçenizi zorlamadan, buraya halılarınızı emanet edebileceksiniz. Müşteri memnuniyetine büyük önem veren firma, her geçen gün daha da büyümektedir.

Bahcelievlerhaliyikama.haritanet.com adresine ziyarette bulunanlar, buradan firma tarafından sunulan halı yıkama hizmetleri ile ilgili bilgiler toplayabilir. Firmanın referansları, iletişim verileri, hizmet politikası ve fazlası sitede sizler için paylaşılmıştır.

Profesyonel bir halı yıkama firmasına ihtiyacınız varsa, siz de bundan sonra bahcelievlerhaliyikama.haritanet.com sitesine bağlanınız. Buradan son derece ayrıcalıklı halı yıkama hizmetleri satın alabileceksiniz. 

1864
İhtiyacınız takipçi ise çözüm insmobil.com adresinde sizi bekliyor

Instagram'daki takipçi sayınız size yeterli gelmiyor ise, bu konuda insmobil.com adresinden profesyonel destek alabilirsiniz. Site içerisinde sizleri çok sayıda farklı takipçi paketi bir arada bekliyor olacaktır. Dilediğiniz takipçi paketi satın alarak, takipçilerinizi kat kat arttırma fırsatı elde edebilirsiniz.

Siz de takipci star adresi olan insmobil.com ile birlikte, instagram'da fenomen  haline gelebilirsiniz. Sitedeki servisleri kullanan pek çok kişi, instagram'da oldukça popüler hale gelmeyi başarmıştır.

Arzu edenler, buradan paylaşımlarına beğeni ve yorum da kazandırabilecektir. Instagram'a eklediğiniz fotoğraf ya da videoların bolca sayıda kişi tarafından beğenilmesini isterseniz, insmobil.com sitesine başvurmanızı tavsiye ediyorum. Herkese şimdiden bol beğenili ve takipçili günler dileğiyle.

1865
Erzurum'da Yurt ve Apartlar Öğrencilere Ne İmkanlar Sunuyor



Üniversite ve Devlet Yurtlarına Yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra öğrencileri yurt telaşı sardı


Erzurum’da üniversite öğrencilere konaklama imkanı sunan yurt ve apartlar sunduğu imkanlar ve fiyatlarına göre öğrenciler tarafından değerlendirilmektedir. Yaklaşık olarak 75 bin öğrenciye sahip olan Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi öğrencilerine barınma imkanı sunan bir çok yurt ve apart bulunmakta.


Erzurum’daki yurt ve apartların imkanları karşılaştırmak, hangi yurdun hangi imkanı sunduğunu görmek için tıklayınız.




Erzurum Yurtları hakkında detaylar erzurumportali.com içerisinde bulunabilir.

Kaynak: Erzurumportali.com

1866
Web site adı : http://torrent.oyun-pazari.net

Sitenin başlığı : Torrent.oyun-pazari.net farkıyla torrent oyun indir

Sitenin kayıt edildiği ay ve yıl : Eylül 2008

Site ile ilgili açıklamalar : Torrent.oyun-pazari.net adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile, en popüler oyunları tek tuşla indirmenin keyfine varabilirsiniz.

Konu başlığımızda da vurgulamış olduğumuz gibi, torrent.oyun-pazari.net adresine bağlanarak, buradan torrent oyun indirme fırsatı bulabileceksiniz. En iyi torrent oyun indir siteleri arasında gösterilen bu sitede, aradığınız her türlü oyunu bir arada görebilirsiniz. Sitede en sevilen futbol oyunlarından Pes ve Fifa sizleri bekliyor olacak. Yakın zaman içerisinde, Pes 2018 ve Fifa 2018 piyasaya çıkıyor. Bu iki oyunun torrent versiyonu, sitede sizlerle anında paylaşılacaktır. Oyunlar çıkar çıkmaz Torrent.oyun-pazari.net sitesine girebilirsiniz.

En çok tercih edilen full oyun indir sitelerinden birisi, oyun-pazari.net adresidir. Buradan oyunları, full versiyonlarıyla indirebileceksiniz. Demo değil, full oyun indirmek adına, gönül rahatlığı ile bu siteye bağlanabilirsiniz. Sitede sadece oyunlar değil, birbirinden faydalı bilgisayar programlarına da rastlanabilir. Özellikle oyuncuların işine yarayacak olan; Daemon Tools, uTorrent gibi programlar sitede kendine yer bulmuştur.

Artık internet üzerinden oyun indirmek için hangi siteye girmeniz gerektiğini biliyorsunuz. Torrent.oyun-pazari.net isimli oyun indir sitesi sayesinde, dilediğiniz oyunu, en kolay ve en hızlı şekilde indirmeniz mümkün olabilir. Biz şimdiden tüm site ziyaretçilerine keyif dolu oyunlar dileriz. Siteyi beğendiğiniz takdirde, oyun meraklısı dostlarınıza da mutlaka tavsiye ediniz. Sevgilerimizle

1867
Web Site İsmi : https://paykasamarket.com

Site Başlığı : Paykasa ihtiyaçlarınızı Paykasamarket.com ile karşılayın

Sitenin Kayıt Edildiği Yıl : 2017

Site Tanıtımı : İnternetten güvenle alışveriş yapmak istiyorsanız, paykasa kart kullanabilirsiniz. Alışverişlerinizde kredi kartı kullanmak yerine, paykasa kullanmanız çok daha sağlıklı olacaktır. Günümüzde çok sayıda e-ticaret sitesi, paykasa ödeme metodunu kabul eder

Peki paykasa ihtiyacımı nereden karşılayabilirim diye soracak olursanız, sizlere bu konuda paykasamarket.com adresini tavsiye edebilirim. Site içerisinde sizleri paykasa hakkında çok çarpıcı bilgiler de bekliyor olacaktır. Paykasa ödeme sistemi ile ilgili kafanıza takılan tüm sorulara, bu site sayesinde yanıt alabilirsiniz.

İnternet üzerinden ucuz paykasa satın almak isteyenler, gönül rahatlığı ile paykasamarket.com tercihinde bulunabilir. Bu özel platform, sizlere oldukça avantajlı fiyatlarla paykasa çözümleri sunar.

Özetlemek gerekir ise, paykasamarket.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet sitesi sayesinde; hem paykasa ile ilgili son derece kıymetli bilgilere ulaşabilecek, hem de paykasa satın alma şansı bulabileceksiniz. Herkese şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz. 


1868
Site adı : instawebpro.com

Site başlığı : instawebpro.com ile instagram beğeni ve takipçi kazan!

Sitenin kayıt edilmiş olduğu tarih : Temmuz 2017

Site ile alakalı Tanıtım mesajı : Instagram'daki takipçi sayınızı arttırmak istiyorsanız, tam olarak doğru adrese geldiniz. instawebpro.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet sitesi sayesinde, instagram hesabınıza bol miktarda takipçi kazandırabileceksiniz.

Takipçi hilesi ihtiyaçlarınızı, instawebpro.com ile birlikte en iyi şekilde karşılayabilirsiniz. Takipçilerinizin miktarı bu site sayesinde kat kat artacaktır.

Son yıllarda instagram son derece popüler bir hale geldi. İnsanlar günlük hayatlarını fotoğraf ve videolar halinde, instagram hesaplarına eklemekte. Ve pek çok kişi instagram sayesinde para dahi kazanmaktadır. Instagram hesaplarını popüler hale getirmek isteyenler, instawebpro.com gibi servislere başvuruyor. Bu tür siteleri tercih edenler, belirli bir bütçe de ayırmaları halinde, instagram'da fenomen haline dahi gelebilir.

Instagram içerisine eklediğiniz fotoğraf ve videoların beğeni almasını isterseniz, hiç vakit kaybetmeden instawebpro.com adresine ziyarette bulununuz. Beğeni hilesi arayanlar, bu sitede aradığını kolayca bulabilecektir. Site sayesinde, sizin de eklediğiniz fotoğraf ve videolara adeta beğeni yağar.

Instagram paylaşımlarınıza yorum gelmesi adına, yine instawebpro.com adresini tercih ediniz. Bu site ile birlikte gerek beğeni, gerek takipçi, gerekse de yorum ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

1869
Site Tanıtım Bölümü / Emlakcebinde.com ile ücretsiz ilan ver
« on: August 20, 2017, 09:11:15 AM »
Site Adı : Emlakcebinde.com

Konu başlığı : Emlakcebinde.com ile ücretsiz ilan ver

Site Sloganı : Hayal ettiğin, Emlak Cebinde

Site Açılış Tarihi : Mart 2016

Site Tanıtım Mesajı : Emlak sektörünün en taze, en yeni emlak sitesi Emlakcebinde.com . Emlak cebinde, emlak konusunda satın alma, kiralama, yatırım yapma fırsatları sunar. Satılık Emlak ya da Kiralık Emlak ilanlarınızı Ücretsiz İlan Ver seçeneğini tercih ederek Ücretsiz yayınlayabilir, Kurumsal Mağaza Hizmeti satın alabilirsiniz.

Kurumsal Mağaza Hizmeti ile Emlak alım ve Emlak satımında gayrimenkul pazarlama platformu Emlakcebinde.com ‘u kullanarak rakiplerinizin önüne geçer muhteşem başarılara imza atarsınız. Kolay ulaşılırsınız, hemen satarsınız.

Emlakcebinde.com ‘un sloganı “Hayal ettiğin Emlak Cebinde, gerisi sende”.

Sahibinden, Emlak Ofisinden, Emlak Danışmanından ya da İnşaat firmasından Satılık Ev, Kiralık Ev, Satılık Villa, Kiralık Villa, Satılık Arsa, Satılık İşyeri, Kiralık İşyeri ilanları Emlakcebinde.com ‘da.

Site üzerinden sen de tek tuşla İlan Ver ve ilanınız incelendikten sonra sitede gösterime girsin.

Tüm gayrimenkulleriniz kolay satmak için Size Emlakcebinde.com yeter. Emlak arayanların, Emlak satanların yeni buluşma noktası gayrimenkul platformu.

1870
Yeni bir emlak ofisi kurmak isteyenler için tavsiyeler

Emlak ofisi sahibi olmak isterseniz, bu konuda ERA Gayrimenkul Türkiye yetkililerine ulaşmanızı önerebilirim. ERA Gayrimenkul sayesinde, emlak bayiliği alabilecek ve hayali kurduğunuz emlak ofisine sahip olabileceksiniz.

İş kurmak istiyorum diyorsanız, artık hangi adrese başvurmanız gerektiğini biliyorsunuz. ERA Gayrimenkul Türkiye sayesinde, gayrimenkul sektöründe harika bir işiniz olabilir.

https://www.eraturkiye.com.tr adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet adresi içerisinde ziyaretçileri ERA hakkında önemli bilgiler bekliyor olacaktır. 1971 senesinden bu yana faaliyetlerini başarıyla sürdüren ERA, Amerika merkezli bir kuruluştur. Bugün 35 farklı ülkede birden faaliyetlerini sürdüren ERA, her geçen gün daha da büyümektedir.

İnternet sitesi: Eraturkiye.com.tr

1871
Çeşit çeşit müzik seti audiophile.org içerisinde sizi bekliyor

Audiophile.org isimli internet adresinde ziyaretçileri çok sayıda müzik seti bir arada bekliyor olacaktır. Siteye giriş yapanlar, burada sahibinden müzik seti ilanlarına rastlayabilir.

Siz de eğer elinizdeki müzik setini satmak isterseniz, bu konuda audiophile.org adresine başvurabilirsiniz. Site üzerinden tek tuşla ilanınızı açabilecek ve müzik setinizi satılığa çıkarabileceksiniz.

https://www.audiophile.org içerisinde ziyaretçilere projektörlerden tutun ev sinema sistemlerine, kulaklıklardan dvd okuyuculara kadar pek çok farklı ürün sunulmuştur. Bu ürünleri satan kişilerle, audiophile.org sayesinde kolayca irtibat kurabilirsiniz.

Sitede yer alan tüm ilanlarda bolca sayıda görsel karşınıza çıkacaktır. Audiophile.org adresine eklenen bütün ilanlar oldukça detaylıdır. Ürünler ile ilgili kafanıza takılan soruları, ilan sahibine sorabilirsiniz.

1872
Site Tanıtım Bölümü / Oto aksesuar mağazası - Arabam şekil
« on: August 17, 2017, 11:58:57 PM »
Oto aksesuar mağazası - Arabam şekil

Kaliteli bir oto aksesuar mağazası arıyorsanız, tam olarak doğru adrese geldiniz. Arabamsekil.com isimli internet adresi aracılığı ile, aradığınız pek çok otomobil aksesuarına kolayca ulaşabilirsiniz.

Siz de bundan sonra aracınıza aksesuar satın almak istediğiniz an arabam şekil platformuna girişinizi yapınız. Bu platform içerisinde sizleri çeşit çeşit oto güvenlik sistemleri, cam aksesuarları, aydınlatma ürünleri, seyahat ürünleri ve multimedya ürünleri bir arada bekliyor olacaktır. Arzu ettiğiniz ürünü sadece ve sadece tek tuşla satın almanın keyfine varabilirsiniz.

En iyi online oto aksesuar mağazalarından biri, hiç şüphesiz arabamsekil.com adresidir. Burada ziyaretçilere en iyi aksesuarlar, oldukça ekonomik fiyatlarla sunulur.

Telefon: 0850 304 2 575

1873
Emlak bayiliği başvurusu yapmak mı istediniz?

ERA Gayrimenkul Türkiye ile irtibata geçerek, siz de emlak bayiliği alabileceksiniz. Buradan alacağınız emlak bayiliği neticesinde, bağımsız çalışan bir ofisiniz olacaktır.

Bayilik veren emlak firmaları arasında ön plana çıkan en iyi firma, bana göre ERA Gayrimenkul Türkiye'dir. ERA 1971 senesinde Amerika'da kurulmuş çok köklü bir şirket. Ülkemizde de yaklaşık 5 sene evvel faaliyetlerine başlamış. ERA, Türkiye dahil, dünyanın 35 farklı ülkesinde hizmet sunmakta.

https://www.eraturkiye.com.tr isimli internet adresi üzerinden, ERA emlak bayiliği için başvuru formu doldurabilirsiniz. Site içerisinde sizleri çok sayıda emlak ilanı da bekliyor olacaktır. Konut veya arsa almak gibi bir düşünceniz varsa, sitedeki ilanlara gözatmanızı önerebiliriz.

Site: Eraturkiye.com.tr

1874
Sağlığımızı yakından ilgilendiren paylaşımlar

Bilgidoktoru.net adlı internet sitesi içerisinde, konu başlığımızda da vurgulamış olduğumuz gibi, sağlığımızı pek yakından ilgilendiren paylaşımlara rastlanabilir. Sitenin sağlık kategorisi, sağlığına değer veren kişiler için çok yararlı paylaşımları bünyesinde barındırmaktadır. Burada birçok hastalık hakkında, herkesin bilmesi gereken bilgiler mevcuttur.

http://bilgidoktoru.net sitesi sayesinde, sağlık alanında yazılar okuyabileceğiniz gibi, en güncel teknoloji haberlerini okuyabilir, sanat ve seyahat üzerine paylaşımlara gözatabilirsiniz. Sitede moda kıyafetler ve moda aksesuarlar da yine ziyaretçilere takdim edilmiştir. Modaya uygun şekilde giyinmek adına, buradaki moda kategorisine girmenizde fayda vardır.

Ne yemek yapsam diye düşünenler, bilgidoktoru.net adresinde yer alan yemek tarifleri kategorisinden destek alabilir. Burada her türlü zevke hitap eden yemek tarifleri sizi bekliyor.


1875
Site Tanıtım Bölümü / Elektronik Sigara
« on: August 15, 2017, 12:39:59 AM »
Elektronik Sigara

Elektronik sigara hepsiburada 'da dükkanı olan teknoloji sarayı.

Gerek öz geçmişi ile gerek fiyatları ile %99 başarı elde etmiş durumda. Elektronik sigara fiyatları çok uygun.

Joyetech ego aio ve tüm çeşitler bulunmaktadır. Elektronik sigara hepsiburada çeşitleri.

Site ismi: Teknolojisarayi.com

Pages: 1 ... 123 124 [125] 126 127 ... 178