My Community

Siteni Tanıt => Site Tanıtım Bölümü => Topic started by: admin on July 02, 2017, 07:29:12 PM

Title: Ersağ, Ersağ Üye Ol - Ersag.gen.tr
Post by: admin on July 02, 2017, 07:29:12 PM
Web Site İsmi : www.ersag.gen.tr (http://www.ersag.gen.tr/)

Site Başlığı : Ersağ, Ersağ Üye Ol - Ersag.gen.tr

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Ağustos 2013

Site Tanıtımı : Yeni Nesil Temizlik, Kozmetik ve Gıda Takviyesi Ürünleri Ersağ'a Hoş Geldiniz.  Ersağ üye ol (http://www.ersag.gen.tr)duğunuzda Herhangi Bir Alışveriş Şartı Olmayacaktır. Yıllık Üyelik Ücreti ve Üyelik Aidatı da Yoktur. Üyelik Tamamen Ücretsizdir. Her Ay Sipariş Zorunluluğu da Yoktur. Üye Olduğunuz Ay İçerisinde İlk Alışverişiniz de Sadece En Az 100 Lira Alt Limit Vardır. Bu Alışverişinizi Yaptıktan Sonra İstediğiniz Zaman 20 Liralık Siparişte Verebilirsiniz.

Üyeliğiniz Silinmez ve Ömür Boyu Devam Eder. 100 Liralık Alışverinizde 1 Hediye Ürün, 150 Liralık Alışverişinizde 3 Hediye Ürün Alırsınız. Hediye Ürünleri Ersağ (http://www.ersag.gen.tr) Ay İçerisinde 2 Kez Değiştirerek 5'er Hediye Ürün Olarak Siz Değerli Üyelerine Sunar ve Siz Bu 5 Hediye Ürün Hediye İçerisinden Hediyelerinizi Kendiniz Seçersiniz.

100 Lira Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Ücretsizdir. Her Alışverişinizle Birlikte 1 Katalog Gönderilir. Katalog 1 Yıllıktır ve Aydan Aya Değişmez. Aynı Zamanda Ürün Fiyatlarıda 1 Yıl Boyunca Sabittir. Üyelik İçin ersag.gen.tr ile ersagci.com Adreslerini Ziyaret Edebilir Ya da 0505 317 95 72 Numaralı Telefonu Arayabilirsiniz.

İşsizlere İş, Çalışanlara Ek Gelir (http://www.ersag.gen.tr), Ev Hanımlarının Bütçelerine Ciddi Katkı Sağlayabilecekleri İŞ FIRSATI!

Daha Temiz Bir Dünya ve Sağlıklı Bir Yaşama Destek Olmak İstiyorsanız Gelin Siz de Ersağ'ı Seçin.